Over ons

boringen stalen

Betonadvies Gijko staat sinds vele jaren voor doorgedreven, deskundig advies inzake beton. Onze specialisten dragen bepalend bij aan de successen van vele tevreden klanten, van de Europese Unie tot Azië. Wij stellen onze kennis ten dienste van de overheid, de betonnijverheid, architecten, studiebureaus, bedrijven en particulieren.

Logo_Fereb
FEREB vzw, Belgische vereniging van specialisten in herstelling, bescherming en versterking van beton.


Onze activiteiten zijn toegespitst op begeleiding en kwaliteitszorg binnen de betonindustrie, schade expertise, schadediagnose van gedegradeerde constructie-elementen en het verhuren van laboratorium faciliteiten en van technische apparatuur.

Met onze kwaliteitszorg ondersteunen wij cementverwerkers in het ontwikkelen van accurate recepten en begeleiden wij de betonnijverheid naar het behalen van kwaliteitslabels zoals CE, BENOR en KOMO.

Onze diensten betreffende schade expertise zijn erop gericht bestaande betonconstructies te testen en te kwalificeren naar hergebruik. Met deze activiteiten richten wij ons zowel naar publieke diensten, bedrijven als particuliere klanten.

Een derde domein van activiteiten is in het verhuur van diensten en technische apparatuur (destructieve en niet-destructieve meettechnieken). Wij stellen graag ons laboratorium ter beschikking voor het uitvoeren van zowel kleinschalige als grootschalige proefprogramma’s, al dan niet onder begeleiding van onze ervaren betontechnologen. Ook de huur van gespecialiseerde toestellen voor gebruik op locatie is mogelijk. Dit kan eventueel in samenwerking met ons zusterbedrijf Macben.