Organisatie

uitvoering metingBetonadvies Gijko werd in 1994 in Hemiksem opgericht door Ing. Wilfried Gijbels. Ons bedrijf richtte zich in de beginjaren uitsluitend op als ondersteunende service voor de cementverwerkende nijverheid en op de ontwikkeling van betonrecepten en de begeleiding bij het behalen van kwaliteitslabels. Geografisch lag onze focus op de Vlaamse markt.

Gaandeweg werd de focus uitgebreid naar de beoordeling van bestaande betonconstructies.
Zo werden schadeopmetingen en uiteenlopende destructieve en niet-destructieve meettesten een onderdeel van ons dienstenaanbod. Gepaard hiermee ging ook het opzetten van onze laboratoriumfaciliteiten en het verhuren van gespecialiseerde diensten en apparatuur.

Anno 2013 is Betonadvies Gijko gevestigd in Sint-Niklaas en werken we met een expertise team, bestaande uit 4 ingenieurs en 1 architect. Onze klanten bevinden zich niet langer alleen in België en Nederland maar ook in de VAE, Frankrijk, Vietnam, Cambodja, … . Met de overname van Macben hebben we sinds 1999 in de groep ook een toonaangevende onderneming in de markt van de invoer en verkoop van hoogwaardige testmachines en -apparatuur voor de bouwsector.