Begeleiding

Deskundige receptontwikkeling & optimalisatie van betonrecepten

Betonadvies Gijko biedt de betoncentrales graag haar twintigjarige ervaring aan in de ontwikkeling van betonrecepten. Naargelang de eisen van de klant en de gevraagde applicaties adviseren wij u om tot een doeltreffende en accurate beton samenstelling te komen.

Begeleiding naar CE, BENOR, KOMO certificatie en nieuwe TRA

benor_ce_komoEén van de kerndiensten van ons bedrijf is de begeleiding van de betonnijverheid naar het behalen en behouden van CE, BENOR en KOMO certificatie. Wij stellen u graag een actieplan en bijhorende begeleiding en ondersteuning voor, gericht op en aangepast aan uw interne organisatie, waarmee u de vereiste kwaliteitsnormen behaalt en behoudt.

ce-marking-logoBENORkomo

Begeleiding van interne proeven

Wij kunnen u bijstaan met verschillende interne proeven: vorst-dooi testen, cementproeven, waterabsorptie, volumieke massa van verschillende granulaten, ...
Tevens kunnen wij u begeleiden met berekeningen van waterbehoefte, zelfverdichtende beton, ...

mengsels zand_waterabsorptie

Contact

Als u vragen heeft over onze diensten of als u meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om van u te horen en te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Onze betonspecialisten staan klaar om u te helpen met hun expertise en kennis van de industrie.