Allesomvattende beton expertise sinds 1994

Betonadvies Gijko staat sinds vele jaren voor doorgedreven, deskundig advies inzake beton. Onze specialisten dragen bepalend bij aan de successen van vele tevreden klanten, van de Europese Unie tot Azië. Wij stellen onze kennis ten dienste van de overheid, de betonnijverheid, architecten, studiebureaus, bedrijven en particulieren.

Knowhow waar u op kan bouwen

Logo_FerebOnze activiteiten zijn toegespitst op begeleiding en kwaliteitszorg binnen de betonindustrie, schade expertise, schadediagnose van gedegradeerde constructie-elementen en het verhuren van laboratorium faciliteiten en van technische apparatuur.

Met onze kwaliteitszorg ondersteunen wij cementverwerkers in het ontwikkelen van accurate recepten en begeleiden wij de betonnijverheid naar het behalen van kwaliteitslabels zoals CE, BENOR en KOMO.

Onze diensten betreffende schade expertise zijn erop gericht bestaande betonconstructies te testen en te kwalificeren naar hergebruik. Met deze activiteiten richten wij ons zowel naar publieke diensten, bedrijven als particuliere klanten.

Een derde domein van activiteiten is in het verhuur van diensten en technische apparatuur (destructieve en niet-destructieve meettechnieken). Wij stellen graag ons laboratorium ter beschikking voor het uitvoeren van zowel kleinschalige als grootschalige proefprogramma’s, al dan niet onder begeleiding van onze ervaren betontechnologen. Ook de huur van gespecialiseerde toestellen voor gebruik op locatie is mogelijk. Dit kan eventueel in samenwerking met ons zusterbedrijf Macben.

Wij laten u op deze site graag kennis maken met onze visie.

Neem contact indien u meer informatie wenst, we luisteren graag naar uw vragen en wensen. Op zoek naar een uitdagende job bij Betonadvies Gijko, neem dan zeker een kijkje op onze vacature-link. Of klik op een van de onderstaande knoppen.

Visie

We laten u graag kennis maken met onze organisatie en onze werkwijze.
Ons bedrijf heeft de voorbije twintig jaren een uitgebreide klantenkring bijgestaan met specialistische betonkennis. Elk lid van ons team heeft hierin een unieke rol.

Neem contact indien u meer informatie wenst. We luisteren graag naar uw vragen en wensen.
Op zoek naar een uitdagende job bij Betonadvies Gijko, neem dan zeker een kijkje op deze vacature-link.