Deskundig onderzoek en advies voor uw beton

Begeleiding

Wij begeleiden de betonnijverheid naar het behalen en behouden van CE, BENOR en KOMO certificatie. Naargelang de eisen van de klant en de gevraagde applicaties komen wij tot een doeltreffende en accurate beton samenstelling.

Schadediagnose

Betonadvies Gijko biedt, met behulp van up-to-date destructieve en/of niet-destructieve meettechnieken, zijn expertise aan in de zoektocht naar een antwoord op uw duurzaamheids- en/of stabiliteitsproblemen.

Werken bij Gijko

Heb je een brede interesse voor alles wat te maken heeft met beton? Wil je aan de slag bij een gerenommeerde naam in de bouw- en betonsector? Aarzel dan niet en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Knowhow waar u op kan bouwen

Betonadvies Gijko is gespecialiseerd in de betonindustrie en biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder kwaliteitszorg, schade expertise en verhuur van laboratoriumfaciliteiten en technische apparatuur. Met ons deskundig advies en begeleiding hebben we vele tevreden klanten geholpen, van de Europese Unie tot Aziƫ.

Logo_FerebWij ondersteunen cementverwerkers bij het ontwikkelen van accurate recepten en begeleiden de betonnijverheid bij het behalen van kwaliteitslabels zoals CE, BENOR en KOMO. Daarnaast biedt het bedrijf diensten op het gebied van schade expertise, gericht op het testen en kwalificeren van bestaande betonconstructies voor hergebruik.

Betonadvies Gijko stelt graag ervaren betontechnologen ter beschikking om kleinschalige of grootschalige proefprogramma's uit te voeren, zowel in het laboratorium als op locatie. In samenwerking met ons zusterbedrijf Macben biedt Betonadvies Gijko een breed scala aan oplossingen voor de betonindustrie, wat ons tot een betrouwbare partner maakt voor de overheid, de betonnijverheid, architecten, studiebureaus, bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar deskundig advies en ondersteuning op het gebied van beton.

Contact

Als u vragen heeft over onze diensten of als u meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om van u te horen en te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Onze betonspecialisten staan klaar om u te helpen met hun expertise en kennis van de industrie.